Pravno obvestilo

Lastnik spletnega mesta in domene www.visitstanjel.si je Občina Komen, Komen 86, 6223 Komen (v nadaljevanju upravljavec). Vsa vsebina navedenega spletnega mesta je informativne narave. Oblikovali smo ga z namenom omogočiti splošne informacije o Štanjelu kot turistični atrakciji.

Vstop v katerokoli področje spletnega mesta www.visitstanjel.si pomeni, da se strinjate z vsemi omejitvami in pogoji, navedenimi v tem pravnem obvestilu. 

Občina Komen se bo po svojih najboljših močeh trudila zagotavljati točne in najnovejše podatke. Vendar uporabnike spletnega mesta opozarja, da so vsa besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost. Občina Komen si pridržuje pravico, da spremeni, dodaja ali odstrani vsebino spletnih strani.

Niti Občina Komen niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Na spletnem mestu www.visitstanjel.si so tudi povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s spletnim mestom Občine Komen. Zato Občina Komen ne jamči za točnost vsebin katerekoli spletne strani, za katero obstaja povezava na spletnem mestu www.visitstanjel.si.

Avtorske pravice

Vse informacije in gradiva (besedila, fotografije, video posnetki, zemljevidi itd.), na spletnem mestu www.visitstanjel.si so predmet avtorske zaščite v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS; št. 21/1995 s spremembami). Uporabljajo se lahko izključno v izobraževalne in nekomercialne namene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Nosilec vseh materialnih avtorskih pravic na vsebinah, objavljenih na spletnem mestu, je Občina Komen. Brez izrecnega vnaprejšnjega pisnega soglasja upravljavca spletnega mesta, je prepovedana kakršnakoli uporaba katerekoli vsebine, objavljene na spletnem mestu, z izjemo zgoraj navedenih.

Avtorji fotografij:

  • Jošt Gantar,
  • A.K. fish, Alan Kosmač,
  • Ana Rojc,
  • Aluna weddings,
  • LR weddings,
  • Ivana Žigon.

Uredniška politika spletnega mesta

Spletni portal www.visitstanjel.si je uradno spletno mesto turistične znamenitosti srednjeveško naselje Štanjel. Namenjeno je turistični promociji, povečanju prepoznavnosti Štanjela kot turistične atrakcije na domačem in tujih trgih, informiranju ter rezervaciji doživetij in namestitev za turistične ciljne javnosti. Vsebino na spletnem mestu pripravlja uredništvo, ki ga je postavila Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov d.o.o., Enota Komen.

Uredniška politika spletnega mesta www.visitstanjel.si

Štanjel skriva nešteto posebnih zgodb, ki obogatijo doživetje tega edinstvenega srednjeveškega naselja. Spoznaj, kdo je bil Maks Fabiani in kaj je ustvarjal, zakaj na vratih hiš visijo venčki in še marsikaj več.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje