CGP turistične znamke Štanjel

Štanjel postaja destinacija doživetij, kjer obiskovalci ustvarjajo čudovite spomine, ko vstopajo v njegove zgodbe, spoznavajo njegovo kulinarično tradicijo in občutijo vznemirljiv podeželski mir.

Celostna grafična podoba temelji na prepletu arhitekture in umetnosti, ki se v Štanjelu kaže na vsakem koraku. Z novim CGP-jem, je turistična znamka Štanjel, postavila okvir za usklajeno komuniciranje ter pozicioniranje Štanjela na višji, butični nivo kulturno-turistične ponudbe.

S celostno grafično podobo so postavljene smernice za komuniciranje na vsebinskem in grafičnem nivoju ter serija praktičnih primerov, kako novo podobo aplicirati na vrsto novih materialov.

Celostna grafična podoba turistične znamke Štanjel in njeni elementi se lahko uporabljajo na promocijskih gradivih, skladno s priročnikom. Za izdelke, katerih je predvidena komercialna uporaba, pa samo ob predhodnem soglasju ORE – Območne razvojne agencije Krasa in Brkinov d.o.o.

Za pridobitev logotipov, tipografije ali drugih grafičnih elementov celostne grafične podobe, za namen priprave materialov, ki so skladni s CGP turistične znamke Štanjel, je potrebno poslati zahtevo na naslov info@visitstanjel.si.

Dokumenti za prenos:

Aktualna verzija: 1.0


Podrobnejše informacije:

ORA – Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov d.o.o.

Helena Kosmina

E: info@visitstanjel.si

T: +386 41 697 625

Štanjel skriva nešteto posebnih zgodb, ki obogatijo doživetje tega edinstvenega srednjeveškega naselja. Spoznaj, kdo je bil Maks Fabiani in kaj je ustvarjal, zakaj na vratih hiš visijo venčki in še marsikaj več.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje