Prireditve
Štanjel, 
6. - 9. jul 2021, 9.30 - 18.30

ArtŠtanjel 2021

ArtŠtanjel: kvaliteten in raznolik počitniški tabor ustvarjalnih delavnic z nepozabno izkušnjo.

Štiridnevni počitniški tabor ustvarjalnih delavnic ArtŠtanjel 2021 ponuja likovne in plesne delavnice pod vodstvom odličnih mentorjev, ki bodo udeležencem zagotovo omogočili nepozabno izkušnjo. Delavnice so namenjene mladim ustvarjalcem od 12 do 16 leta starosti. Primerne so za vse, ki uživajo v likovnem in plesnem ustvarjanju ter vsem, ki jim poletno ustvarjanje predstavlja idealno preživljanje počitniškega časa. Za dodatno dozo sproščenosti in navdiha bo poskrbel prekrasen ambient Štanjela z okolico. Dobrodošli na ArtŠtanjel 2021!

Ustvarjalne delavnice se bodo izvajale na zunanjih površinah starega mestnega jedra Štanjela in v njegovi okolici. Otroci bodo ustvarjali v Grajžarjevi galeriji, grajski promenadi, Natalijini hiši, Ferrarijevem vrtu in v pokrajini v okolici Štanjela.

Organizator: Športna zveza Komen

Soorganizatorji: Občina Komen, Društvo likovnih pedagogov Primorja, Športno kulturno društvo Hruševica, ORA Krasa in Brkinov d.o.o.

Dogodek bo izveden skladno z ukrepi vlade RS ter priporočili NIJZ. Zaradi morebitnih sprememb spremljajte uradno stran organizatorja prireditve.
Ostale prireditve

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se