Novice
9. avg 2023

OBELEŽITEV 20-LETNICE DELOVANJA TURISTIČNO INFORMACIJSKEGA CENTRA ŠTANJEL

Že 20 let v Turistično informacijskem centru Štanjel z veseljem ponujamo informacije, vodene oglede in vstop v idilično okolje srednjeveškega naselja.

Lepo je, da ta okrogli jubilej obeležimo skupaj, zato bomo v ponedeljek, 14. avgusta 2023, med 10. in 18. uro, brezplačno odprli vrata Galerije Lojzeta Spacala in Muzeja Grad Štanjel za vse obiskovalce, ob 17. uri pa izvedli voden ogled »Sprehod skozi spomine«. Sprehodili se bomo skozi 20 let razvoja in delovanja turistično informacijskega centra.

Ob 20. uri nas bodo v sklopu obletnice na dvorišču Gradu Štanjel nasmejali člani dramske skupine KRD Brce iz Gabrovice pri Komnu z gledališko komedijo »Norčije v spalnicah«.

Celoten program prazničnega dogajanja je dostopen na spletni strani.

Za vse obiskovalce centra bo možen nakup vseh izdelkov s popustom v višini 15 %.

Na dan dogodka bomo tudi zbirali finančna sredstva za prizadete v poplavah. Odločili smo se, da bo pomoč šla v Zgornjo Savinjsko dolino v znak solidarnosti za vso preostalo opustošeno Slovenijo in kot potrditev, da v tragediji nihče ni sam.

Obvezne predhodne prijave na voden ogled ob 17. uri sprejemamo na e-naslov: info@visitstanjel.si ali na telefonsko številko: 05 769 00 56 do vključno sobote, 12. avgusta 2023.

Prijazno vabljeni v našo družbo!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje