Za medije
17. feb 2022

Bankomat v Štanjelu znova na voljo

Štanjel, 
V Štanjelu je za domačine in obiskovalce znova na voljo bankomat.

Od 17. februarja 2022 bo v Štanjelu ponovno na voljo bankomat. Večletna odsotnost bankomata, tako za prebivalce kot obiskovalce Štanjela, je občino Komen usmerila k iskanju novih rešitev. Občina je tako sklenila dogovor o namestitvi bankomata s podjetjem Euronet Worldwide. Euronet je finančna institucija z lastno bankomatsko mrežo, ki omogoča svoje storitve v Sloveniji in 80 drugih državah po svetu. Euronet zagotavlja nemoten dostop do gotovine po celotni državi. Bankomati so dostopni v mestnih središčih, drugih frekventnih lokacijah in na podeželju.

Dvigi za imetnike debetnih kartic, ki so izdane v Sloveniji, so brezplačni. To pomeni, da bo dvig na Euronetovem bankomatu za imetnike debetnih kartic, ki so izdane v Sloveniji, enak kot na preostalih bankomatih, ki niso od banke, ki je izdala kartico. Dvigi za imetnike tujih debetnih kartic, ki so izdane v EVRO območju, so prav tako brezplačni in so predmet stroška, ki jim ga zaračuna banka izdajateljica kartice.

Bankomat je nameščen na avtobusnem postajališču v Štanjelu tik ob električni polnilnici za kolesa. Na vidnem mestu bo tako na voljo prebivalcem, obiskovalcem Štanjela, Krasa kot tudi gibalno oviranim osebam.


Dodatne informacije:

Občina Komen, 05 7310 450 obcina@komen.si

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje