Za medije
8. sep 2022

Akcija Moja dežela lepa in gostoljubna: Grad Štanjel uvrščen med tri nominirance

Štanjel, 
V letošnji akciji Turistične zveze Slovenije »Moja dežela lepa in gostoljubna«, je Grad Štanjel uvrščen med tri nominirance v kategoriji NAJ LEPŠI – NAJ GOSTOLJUBNEJŠI IZLETNIŠKI KRAJ.

Natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, ki ga je že 31. zapovrstjo organizirala Turistična zveza Slovenije, je zaključen. V vseslovenskem tekmovanju v urejenosti in gostoljubnosti, v katerem Turistična zveza Slovenije posebno pozornost posveča zelenemu turizmu in trajnostnemu razvoju, so sodelovali številni slovenski kraji in mesta ter drugi deležniki v turizmu. V vsaki kategoriji so bili izbrani trije nominiranci, ki se bodo na Dnevih slovenskega turizma v Laškem med 14. in 16. novembrom, potegovali za prestižno nagrado. Z veseljem sporočamo, da je bil Grad Štanjel kot lokacija letos nominiran v kategoriji izletniški kraji (naj lepši - naj gostoljubnejši kraj)

Na Dnevih slovenskega turizma bodo tudi premierno predstavili oddajo posvečeno zmagovalcem, ki jo bo Turistična zveza Slovenije pripravila v sodelovanju z RTV Slovenija in avtorico Mojco Mavec. Dneve slovenskega turizma bodo obogatili tudi s posebno številko turistične revije Lipov list.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje