Prireditve
Domačija Vina Kobal, 
22. jun 2024, 21.00

Pod zvezdami: Tabu in Vina Kobal

Glasba
Vino in kulinarika


Pod zvezdami® je edinstveno glasbeno-vinsko doživetje, ki združuje najboljše iz sveta vina in glasbe. Ta prestižni dogodek se odvija v čarobnem okolju domačije Vina Kobal v slikovitem Štanjelu na Krasu. Naši gostje bodo uživali v izbranih vinih Kobal, vrhunski glasbi in kraških prigrizkih. Ko se nebo ovije v zvezde, se obeta nepozabna noč, ki jo bo z glasbenim nastopom obogatila priljubljena skupina Tabu.

Tabu, slovenska pop-rock skupina, je bila ustanovljena 5. maja 1998 v Petrovčah. Njihov prvi uspeh je bil priredba pesmi “ON”, ki je pritegnila pozornost lokalnih radijskih postaj. Skupina je hitro postala priljubljena z albumom “TABU” in uspešnicami kot so “Dobra vila” in “Lahko sem srce”, prodajo več kot 25.000 izvodov. Vrhunec so dosegli leta 2005 z razprodanim koncertom v hali Tivoli v Ljubljani.
Skupina se je soočila s prelomnicami, kot je odhod prvotne pevke Nine Vodopivec in nekaterih drugih članov. Nato se jim je pridružila pevka Tina Marinšek, s katero so nadaljevali uspešno kariero, vključno z avtobiografskim musiclom “Odprto” in razprodanim koncertom v Križankah leta 2014. Po odhodu Tine leta 2015, se jim je pridružila Eva Beus in skupina je nadaljevala z uspešnimi koncerti in projekti.
Pandemija koronavirusa je leta 2020 in 2021 prizadela skupino, zaradi česar so morali odpovedati nastope. Klaviaturist Aleš Beriša je zapustil skupino in ga je zamenjal Tomaž Kozovinc. Po uspešnem letu in načrtovanju novega albuma je Eva sporočila, da odhaja zaradi materinstva, zadnji koncert z njo pa je bil 26. februarja 2023. Skupina je nato našla novo pevko Katarino, s katero so ustvarili nov singel “Vsak dan” in nadaljujejo zgodbo skupine.


Vstopnice za ta ekskluzivni dogodek so omejene na samo 150 udeležencev in vključujejo dostop do dogodka, neomejeno strežbo vina in penin, manjše prigrizke, sedeči koncert in druženje z izvajalci. Cena early-bird vstopnice je 55 EUR (samo prvih 50 vstopnic), medtem ko redna cena znaša 59,99 EUR. Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.podzvezdami.si.

 Ne zamudite priložnosti, da postanete del te edinstvene izkušnje Pod zvezdami!


 

Ostale prireditve

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje