Prireditve
Domačija Vina Kobal, 
15. jun 2024, 21.00

Pod zvezdami: Maja Keuc in Vina Kobal

Glasba
Vino in kulinarika

Pod zvezdami® je edinstveno glasbeno-vinsko doživetje, ki združuje najboljše iz sveta vina in glasbe. Ta prestižni dogodek se odvija v čarobnem okolju domačije Vina Kobal v slikovitem Štanjelu na Krasu. Naši gostje bodo uživali v izbranih vinih Kobal, vrhunski glasbi in kraških prigrizkih. Ko se nebo ovije v zvezde, se obeta nepozabna noč, ki jo bo z glasbenim nastopom obogatila priljubljena Maja Keuc s spremljevalno skupino.

Maja Keuc je svojo glasbeno kariero začela pri 17-tih letih in bila takoj prepoznana za enega najbolj obetavnih glasov v Sloveniji. Njeno ime se je hitro razširilo tudi po njenem prvencu v oddaji Late Night Show imenovanem Hri-Bar. Poslušalci so jo vzljubili zaradi njenega ‘’soul’’ glasu in močne odrske prezence. Nato je Maja leta 2011 zastopala svojo domovino na največjem glasbenem festivalu v Evropi – Eurovision in dosegla najboljšo slovensko uvrstitev do sedaj. V sodelovanju z Ansamblom za prosperiranje glasbe in poezije – PAPIR, je izdala album “Po viharju”, ki je bil najbolj najbolj predvajan album v letu 2010, pesmi pa so postale zimzelene uspešnice vala nove popevke. Po mnogih doseženih uspehih v Sloveniji, se je Maja končno odločila, da svoje glasbeno znanje še izpili in bila je sprejeta na konservatorij za glasbo v Rotterdamu iz katerega je leta 2016 diplomirala z odliko. V tretjem letniku se je z namenom, da izpopolni svoje glasbeno znanje na Royal Academy of Music v Stockholmu, preselila na Švedsko, kjer je precej hitro dvignila veliko prahu v tamkajšnji glasbeni industriji. Po izzidu svojega prvega internacionalnega prvenca Fairytales, je prejela povabilo založniške hiše Baggpipe, ki deluje pod mentorstvom enega najuspešnejših piscev pesmi Andersa Bagga, zaslužnega za hit pesmi Jennifer Lopez, Celine Dion, Britney Spears, Backstreet Boys, Anastacia, ect. Zelo hitro je začela pisati in sodelovati z nekaterimi najbolj uveljavljenimi švedskimi in mednarodnimi izvajalci (kot je npr. youtube senzacija Will Singe, legendarna pevka Anastacia), producenti in tekstopisci, zaslužna pa je tudi za lepo število mega hitov v Korejskem K-popu, ki trenutno silovito osvaja svet. Lani se je končala zelo uspešna dvoletna turneja z odličnim Urošem Peričem, na slovenski popevki pa je prejela nagrado za najboljše besedilo, ki ga je po mnogih letih tujine prvič napisala v slovenščini. Letos spomladi se maja v popolnoma prenovljeni luči pripravlja na izdajo novega studijskega albuma v slovenščini, temu pa sledi leto polno koncertov in zanimivih projektov.


Vstopnice za ta ekskluzivni dogodek so omejene na samo 150 udeležencev in vključujejo dostop do dogodka, neomejeno strežbo vina in penin, manjše prigrizke, sedeči koncert in druženje z izvajalci. Cena early-bird vstopnice je 55 EUR (samo prvih 50 vstopnic), medtem ko redna cena znaša 59,99 EUR. Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.podzvezdami.si. 

Ne zamudite priložnosti, da postanete del te edinstvene izkušnje Pod zvezdami!

Ostale prireditve

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje