Prireditve
grajsko dvorišče, grad Štanjel, 
20. avg 2021, 20.00 - 22.00

Grajski večeri v Štanjelu 2021: Nina Pušlar

Tudi letos bo na grajskem dvorišču v Štanjelu potekalo Grajsko poletje, ki bo pod svojo streho združilo kakovostno glasbo in gledališče.

Petek, 20. avgusta 2021
20:00 ~ Koncert: Nina Pušlar

Grajsko poletje tokrat vabi na nepozaben koncert Nine Pušlar. Večer se bo odvil v idiličnem ambientu grajskega dvorišča v Štanjelu.

Odkar je leta 2005 zmagala v Bitki talentov in takoj zatem izdala skladbo Ni ona, se Ninina kariera ves čas le vzpenja.
Ljubezen, sočutje, veselje do življenja in pozitivna sporočila zavita v njen enkratni glas, okrašena z nepogrešljivim nasmehom ter iskricami v očeh, so rdeča nit 15-letnega niza uspešnic, ki redno zasedajo vrhove lestvic in držijo Nino med najbolj vrtenimi slovenskimi izvajalci.
V leto 2021 je vstopila z nepozabnim spletnim koncertom, v katerem je s svojim izvrstnim bendom predstavila osvežen koncertni program, stkan iz vseh njenih največjih uspešnic in novih preoblek le-teh. Na prihajajočih druženjih s svojo zvesto publiko bo predstavila tudi novosti s prihajajočega novega albuma, spomnili pa se bomo tudi na Meto, ki jo je upodobila v prvem slovenskem muzikalu Cvetja v jeseni.

Vstopnice: eventim
Organizator: ŠKUD Štanjel

Dogodki v Sklopu Grajskega poletja v Štanjelu  bodo izvedeni skladno z ukrepi vlade RS ter priporočili NIJZ. Zaradi morebitnih sprememb spremljajte uradno stran organizatorja prireditve.
Ostale prireditve

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se