Prireditve
Štanjel, 
2. - 5. jul 2024, 10.00 - 17.30

Art Štanjel 2024 - ustvarjalne delavnice za mlade

Razstava
Delavnice
Za otroke
Poletne ustvarjalne delavnice za otroke. Ko domišljiji pustimo prosto pot, so presenečenja neizbežna. Za dodatno dozo sproščenosti in navdiha poskrbi Štanjel.

Program ustvarjalnih delavnic za mlade ArtŠtanjel 2024, ki so ga pripravili likovni ustvarjalci in likovni pedagogi bo pri mladih spodbudil umetniški premislek in iskanje lastne izraznosti. Ob različnih likovnih tehnikah se bodo mladi poglobili v ustvarjanje, ki je vedno polno iskanja, raziskovanja in truda. Poleg praktičnih znanj bodo predstavljena tudi določena teoretična znanja ter zgodovina ustvarjalnih procesov.

Ustvarjalne delavnice so namenjene mladim ustvarjalcem od šestega do devetega razreda OŠ in prvim letnikom srednje šole. Primerne so za vse, ki uživajo v likovnem ustvarjanju in želijo svoje znanje še izpopolniti. Pa tudi za tiste, ki jim poletno ustvarjanje predstavlja idealno preživljanje šolskih počitnic.

ArtŠtanjel je vse to in še več.

Sproščenosti, novih poznanstev in ustvarjalnih užitkov na pretek.  

Dobrodošli na ArtŠtanjel 2024!

Program in prijavnico lahko najdete tukaj

Izvedbo programa ArtŠtanjel 2024 je omogočilo sofinanciranje Občine Komen.​​​​

Ostale prireditve

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se
Rezervirajte
doživetje